You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak gestaltlmalıdır. Bapnın insicamlı çkızılışmasını yağdırmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman yekta kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden ortam seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da yan tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Özellikle duyar ve saygınlık materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, beniâdem boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile ivedi yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa baskın ve yer sarsıntısı gibi öbür natürel afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste yüksek nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page